in

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah


Mendapat peluang untuk menjejakkan kaki ke Kota Mekah adalah perkara yang paling diidami oleh semua umat Islam. Apa yang menariknya, salah seorang pendakwah bebas terkenal iaitu PU Amin yang kini berada di sana turut berkongsi pengalaman dan sedikit tips untuk orang ramai yang bakal menjejakkan kaki ke sana. Bukan itu sahaja, ramai orang juga berasa seronok dan terasa seperti berada di Mekah apabila melihat perkongsian beliau.

SERONOK TENGOK PU AMIN BERADA DI KOTA MEKAH

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 1

Bahagianya tengok story ig Pu Amin, cara dia cerita tentang tanah suci buat hati lagi tak sabar-sabar nak kesana. Pu Amin siap tunjuk detail kawasan mana nak solat, macam mana cara kalau nak solat dekat dengan imam, port mana yang patut rebut peluang untuk solat dan berdoa. Allahu rasa macam dah ada kat sana je.. Kaabah melambai-lambai dekat sangat-sangat dah.. 3 tahun dah nak pergi tapi sentiasa ada halangan yang tak dapat nak elak.. doakan semoga kami dapat jejakkan kaki kesana tahun ni insyaAllah. Permudahkanlah segalanya Ya Allah..

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 2

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 3

KETIKA BERADA DI RAUDHAH

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 4

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 5

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 6

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 7

BERKONGSI KISAH RASULLULAH SAW UNTUK PANDUAN ORANG RAMAI

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 8

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 9

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 10

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 11

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 12

MENCARI ILMU DI BUMI MEKAH

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 13

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 14

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 15

PU Amin Kongsi Pengalaman & Tips Berada Di Kota Mekah 16

Sumber : Amylia Farhana Saiful Bahri, PU Amin





Source link

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

[UPDATE] 34 Sekolah Diarah Tutup, Pencemaran Sisa Toksik Di Pasir Gudang Makin Kritikal

[UPDATE] 34 Sekolah Diarah Tutup, Pencemaran Sisa Toksik Di Pasir Gudang Makin Kritikal

tips temuduga kerja

10 Soalan Temuduga Kerja Yang Paling Selalu Ditanya. Kena Tahu Supaya Tak Kalut Nanti!